HENCZ TOYS FPH

CARE MOM'S Pehmeät työkalut 3 kpl/pkt, +10 kk

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Hauskat pehmotyökalut leikkeihin ja aktivoimaan lapsen aisteja!
Pakkaus sisältää 3 erilaista työkalua: sahan, vasaran ja jakoavaimen.
Tutkittuja, turvallisia, myrkyttömiä BPA-, Lyijy- ja phtalaattivapaita!
Ikäsuositus +10 kk

Art. 520
EAN: 5907784465207
 • Kannustaa hauskoihin leikkeihin: kirkkaat värit ja muodot.
  Turvalliset lapsellesi: eivät sisällä haitallista BPA:ta tai ftalaatteja
  Näillä voi leikkiä ja samalla ne opettavat, edistävät fyysistä kehitystä ja parantavat samalla motorista koordinaatiota.
  Kumimainen pehmeä työkalusarja on erinomainen kehittävä lelu, jota suositellaan yli 10 kuukauden ikäisille lapsille. Se koostuu kolmesta osasta: sahasta, vasarasta ja jakoavaimesta. Energisoiva värien yhdistelmä, pehmeä rakenne ja moderni luonne antavat tälle lelulle ainutlaatuisuutta.

  Pehmeästä materiaalista valmistetut turvalliset lelut, joita on valmistettu jo 40 vuotta, ovat edelleen erittäin suosittuja. Niissä on ilmeikkäät värit ja mielenkiintoiset kuviot, jotka kannustavat lapsia leikkimään. Monipuolisten muotojensa ansiosta ne stimuloivat kosketusaistia. Siksi olemme vakuuttuneita siitä, että kokemuksemme yhdistettynä innovaatioihin vetoaa sinuun.

  Kuinka leikkiä työkaluilla? Tässä on joitain ehdotuksistamme:

  Lapset rakastavat työkaluja ja tee-se-itse. Aidoilla työkaluilla pelaamista ei kuitenkaan ehdottomasti suositella pienimmille. Pehmeillä työkaluillamme pienimmätkin lapset voivat tuntea itsensä oikeaksi mekaanikoksi tai matkia isäänsä - tee-se-itse. Taaperosta, jolla on työkalu sormiensa ulottuvilla, tulee heti apulainen kotitöissä.
  Opeta lasta tunnistamaan ja nimeämään työkaluja. Kerro, kuinka ne toimivat. Auta pientäsi rakentamaan hänen ensimmäinen työpajansa. Pehmeiden työkalujen saaminen, leluauton "korjaus" tai nukkekodin "korjaus" ei ole enää ongelma. Herkästä materiaalista valmistettu saha, vasara ja jakoavain stimuloivat mielikuvitusta, opettavat keskittymistä ja rohkaisevat koko perhettä leikkimään.
  Joukko työkaluja ovat leluja:

  käsinmaalattu
  pehmeä ja helppo tarttua
  turvallisia vauvallesi: ne eivät sisällä lapsille haitallisia BPA:ta ja ftalaatteja
  suositellaan yli 10 kuukauden ikäisille lapsille

  EN-71-standardin mukainen tuote, joka on valmistettu turvallisista raaka-aineista. Varmistettu korkea laatu. Jokaisella tuotteella on CE-merkki.

   Pidä lelu puhtaana pesemällä se lämpimässä vedessä jokaisen leikin jälkeen liinalla.

  Pakkauksen mitat: 28 x 24 x 4 cm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.