HENCZ TOYS FPH

CARE MOM'S Emoji pouches Tunnustelutaskut 6 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Veikeät tunnustelutaskut, joissa erilaiset ilmeet.
Pussit sisältävät erilaisia täytteitä: 
tattari, laventeli, herne, riisi, hirssi, pellavansiemenet ja kirsikansiemenet. 
Ikäsuositus: 0+

Art. 916
EAN: 5907784469168
 • Care Mom's Sensory Pouches - tunnustelutaskut ilmeillä:
  6 tunnusteltavan pussin sarja, jotka ovat miellyttäviä koskettaa ja täytetty erilaisilla ​​täytteillä, joilla on erilainen rakenne. Mom's Care -sarjan tunnustelutaskut sopivat leluiksi niin vauvoille kuin isommillekin lapsille. Jokaisessa pussissa on irrotettava päällinen, joka voidaan pestä pesukoneessa. Ne on valmistettu turvallisista, miellyttävistä aistittavista materiaaleista. Tunnustelutaskuissa on kirkkaat värit ja jokaisessa ilmeikkäät kasvot sekä silmukoita, jotka tukevat hienomotoristen taitojen kehitystä ja kiinnittävät vauvojen huomion. 6 erilaista tunnetta esiteltlään eri väreillä ja pussien täytteillä. Niissä on luonnollisia ainesosia: tattari laventelin, herneiden, riisin, hirssin, pellavansiementen ja kirsikansiementen kera. 
   
  Pussin koko on noin 10 cm x 10 cm.
   
  Lelut tukevat vauvojen hienomotoristen taitojen ja tuntoaistin kehittymistä. Jokainen tasku on erilainen, mikä mahdollistaa erilaisia ​​aistikokemuksia ja vaatii erilaisia ​​kosketustaitoja.
   
  Setti on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat lapsiystävällisiä ensimmäisistä elämänpäivistä lähtien.
   
  Ikäsuositus: 0+
  Pakkauksen mitat: 28 cm x 19 cm x 6 cm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.