TIGEX

*TIGEX Dual-Protection Niistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Art. 80600690

EAN: 3159923711504

Oraalisella imulla toimiva niistin puhdistaa vauvan nenän eritteistä hellävaraisesti ja helpottaa vauvan hengitystä. Sitä voidaan käyttää päivittäin tai silloin kun vauvan nenä on tukkoinen. Vanhemman mukavuutta ja hygieenisyyttä kunnioittaen, tässä niistimessä yhdistyy kaksinkertainen suodatusjärjestelmä: ensimmäinen säiliö ottaa talteen liman ja päästää ilman virtaamaan läpi. Toinen säiliö suodattaa ilman vaahtomuovisuodattimen läpi. Tämä vaahtomuovisuodatin kestää lukuisia käyttökertoja ja sen voi steriloida. Niistimen anatomisesti muotoiltu suutin sopii kaiken kokoisille nenille vauvasta taaperoon asti.

 
KÄYTTÖOHJE: Aseta lapsi selin makuulle. Vie niistimen suutin (puoliskossa, jossa ei vaahtomuovisuodatinta) sieraimeen. Laita sitten letkun toisessa päässä oleva suukappale suuhusi ja imaise kevyesti suukappaleen kautta.  Toista sama toisen sieraimen kanssa. 


NEUVO: Jos erite nenässä on erittäin paksua ja sitkeää, on suositeltavaa käyttää fysiologista suolaliuosta ennen nenän puhdistamista niistimellä. 


TURVALLISUUSOHJEITA: Käytön jälkeen, pura laite varovasti osiin ja puhdista kaikki osat pesemällä käsitiskiaineella ja lämpimällä vedellä. Steriloi osat säännöllisesti höyrysterilointilaitteessa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.