NUK

*NUK Nature Sense PP Temp Control Tuttipullo 260 ml Valkoinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
UUDISTUNUT NATURE SENSE - NYT LÄMPÖMITTARILLA 
VARUSTETTUNA !
  • Monta pientä aukkoa luo luonnollisen ja tasaisen virtauksen
  • Leveä ja joustava pullotutti muistuttaa äidin rintaa
  • Innovatiivinen anti-koliikki venttiili auttaa estämään ilman nielemisen.
  • Korkealaatuisesta polypropyleenistä (PP) valmistettu pullo on kestävästä ja BPA-vapaa, tilavuus 300l
  • Lapsille 6-18kk, M koko (6 pientä aukkoa maidonkorvikkeelle)

ART 10741962
EAN 4008600369769

M-erä 6 kpl 

Luontoa ei voi korvata mutta siitä voi ottaa mallia. Sen takia NUK on ottanut tehtäväkseen kehittää tuttipullon joka tarjoaa vauvoille kaikinpuolin luonnollisen tunteen juodessaan. Erityisominaisuus on pullotutin monet pienet aukot jotka on mallinnettu maitokanavien mukaan, jotta pullosta juominen tuntuu vauvalle tutulta ja ennenkaikkea luonnolliselta.

NUK Nature Sense Pullotutti muistuttaa äidin rintaa enemmän kuin koskaan. Se on ihanteellinen äideille jotka eivät voi imettää tai ovat siirtymässä imetyksestä pulloruokintaan. Ekstra leveä pullotutti antaa vauvan juoda luonnollisesti ja innovatiivinen anti-koliikki venttiili minimoi ilman nielemisestä aiheutuvan koliikin. Pullotutin pää on myös luonnollisen pehmeä ja joustava ja muovautuu vauvan suussa kuin oikea nännikin.

NUK pitää Nature Sense Tuttipulloa parhaana pullonaan ja testi tuloksien* mukaan myös vauvat ja vanhemmat ovat samaa mieltä; 92% vauvoista hyväksyi luonnollisen näköisen pullotutin, 99% äideistä suosittelisi Nature Sense sarhaa muille, ja 98% äideistä vahvisti, että pienet juoma-aukot luovat luonnollisen juomakokemuksen.

NUK Nature Sense Pullo on valmistettu korkealaatuisesta muovista (PP), on BPA-vapaa ja kestävä. Ekstra leveän pullonkaulan ansiosta pullon täyttäminen ja peseminen on helppoa ja nopeaa. Suojakorkki painaa pullotutin aukot kiinni ja estää vuodot maidonkorviketta sekoitettaessa ja liikenteessä.

• Monta pientä aukkoa luo luonnollisen ja tasaisen virtauksen
• Leveä ja joustava pullotutti muistuttaa äidin rintaa
• Innovatiivinen anti-koliikki venttiili auttaa estämään ilman nielemisen.
• Korkealaatuisesta polypropyleenistä (PP) valmistettu pullo on kestävästä ja BPA-vapaa, tilavuus 300ml
• Lapsille 6-18kk, M koko (6 maidonkorvikkeelle)

Turvallisuus ja hygienia syistä suosittelemme korvaamaan pullotutit 1-2 kuukauden käytön jälkeen tai jos niissä ilmenee kulumisen jälkiä. Suosittelemme pesemään pullotutit NUK Baby Bottle Cleanser pesuaineella ennen niiden steriloimista, se poistaa kuivuneen maitoproteiinin, hedelmälihan ja mehujäämät saippuavettä tehokkaammin. Pullojen ja pullotuttien sterilointiin suosittelemme NUK Höyry- tai Mikrosterilointilaitetta. Emme suosittele sterilointia astianpesukonessa koska se voi vaurioittaa materiaalia

BPA (Bisphenol A) vapaa.

HUOMIO!: NUK NATURE SENSE PULLOTUTTEJA VOI KÄYTTÄÄ AINOASTAAN NUK NATURE SENSE PULLOJEN KANSSA, NE EIVÄT SOVI MUIHIN NUK PULLOIHIN.

* Itsenäinen tutkimus Saksassa 2016

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.