LOCKWEILER

LOCKWEILER Top 'N' Tail Vauvan pesukulho

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Top n Tail pesukulho tarjoaa fantastisen vaihtoehdon pienen vauvan kylvettämiseen!

Pesukulho on erityisen hyvä vastasyntyneille vauvoille ja silloin jos vanhempia huolestuttaa vauvan laittaminen kokonaan kylpyveden alle. Pesukulho on erittäin helposti kannettava ja sen voi helposti sijoittaa vaikka vauvan hoitopöydän yhteyteen tai siirtää talon lämpimimpään huoneeseen.  

Top n Tail pesukulho on käytännössä keskikokoinen kulho, joka on jaettu kolmeen osioon - kahteen suurempaan ja yhteen pieneen osaan. Isommat osiot täytetään lämpimällä vedellä, jolla pestään vauvan kasvot ja peppu erikseen, ja pienempää osaa voidaan käyttää kantokahvana tai saippuakotelona. 

Kun peset vauvaasi Top 'N' Tail pesukulhoa käyttäen, on parasta aloittaa yläpäästä, tällöin voit jättää vaipan vauvasi päälle pidemmäksi aikaa pitääksesi vauvan lämpimämpänä ja estääksesi "vahinkoja".  Aluksi kastele pesuliina tai pesusieni kulhon "Top" (ylävartalo) -puoliskossa ja pese hellävaraisesti vauvasi kasvot, kädet ja ylävartalo huuhdellen pesusieni/-liina tarvittaessa samassa puoliskossa. Tämän jälkeen vauvan ylävartalo tulee kuivata huolellisesti. Voit sen jälkeen poistaa vauvan vaipan ja pestä sitten vauvasi jalat ja pepun käyttäen kulhon "Tail" (alavartalo) -puoliskon puhdasta vettä. Sen jälkeen vain kuivaat vauvan huolellisesti ja vaihdat puhtaan vaipan. Top 'N' Tail pesukulho tarjoaa edullisen, helpon, turvallisen ja hygieenisen tavan vauvan pesemiseen. VÄRI: Beige-Aquamarin.
Ikäsuositus: 0 - 12 kk
Kulhin reunan korkeus n. 11 cm

Käyttäjäkokemuksia:
Vaihtoehtoisessa käytössä 2-osainen kulho toimii myös mainiosti esim. koiran ruoka-/juomakulhona.
Kätevä myös erilaisten pikkutavaroiden, vaikkapa värikynien, säilytysastiana
Näppärä myös pikkulasten jalkojen huuhteluastiana näiden kirmaillessa esim. järven ja saunan välillä. 
jne.
 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.