BABYDAN

*BABY DAN Syöttötuolin pehmuste Dan Chair tuoliin Musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5


Pehmeä 2-osainen pehmustesetti, joka sopii erityisesti BABY DAN
Dan Chair -tuoliin, mutta soveltuu myös joihinkin muihin vastaaviin tuolimalleihin!

Art.nr. 2438-0011

EAN 5705548030643


Jopa pienimmätkin vauvat osaavat arvostaa mukavuutta, ja juurikin siitä syystä Baby Dan syöttötuolin pehmuste onkin järkevä hankinta.  Tämä 2-osainen pehmustesetti sopii täydellisesti Baby Danin Dan Chair -tuoliin, mutta se soveltuu käytettäväksi myös joissakin muissa vastaavanlaisissa tuoleissa. Pehmusteiden mukava toppaus tekee niistä mukavat ja rentouttavat; mutta pehmusteet on kuitenkin helposti puhdistettavissa kosteutta ja likaa hylkivän pinnoitteensa ansiosta!
Tuotekuvaus
Kukapa nauttisi kovalla puisella tuolilla istumisesta? Ei varmaankaan juuri kukaan. Jotta lapsesikaan ei tarvitsisi, niin siitä syystä on olemassa Baby Dan Pehmustesetti Dan Chair tuoliin.

Tämä 2-osainen pehmustesetti tarjoaa lapsellesi pehmeää mukavuutta ja rentoutta. Se istuu täydellisesti erikseen myytävään Baby Dan Dan Chair tuoliin, mutta sitä voidaan käyttää myös muissa samantyyppisissä tuoleissa. Baby Dan Dan Chair pehmusteet on miellyttävästi topattu, jotta lapsesi tuntee olonsa kotoisaksi istuessaan pehmusteilla.
Jos jotakin vahingossa roiskahtaa pehmusteille, on ne helposti puhdistettavissa pinnoitetun pintansa ansiosta. Pehmusteiden kiinnittäminen paikoilleen on myöskin erittäin helppoa - kätevä tarrakiinnitys. 

Nyt mikään ei voi enää olla lapsesi mukavuuden tiellä!

Ominaisuudet

  • 2-osainen pehmustesetti
  • Istuu täydellisesti Baby Dan Dan Chair tuoliin sekä muihin vastaaviin tuolimalleihin 
  • Mukavasti pehmustettu
  • Helppo kiinnittää paikoilleen
  • Helppo puhdistaa pinnoitetun pinnan ansiosta
  • Syöttötuolit myydään erikseen!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.