BIECO 3-Osainen Kehys

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Art. 76000005

EAN: 4005544760058

Sisältää kolmiosaisen puukehyksen, jossa on paikka valokuvalle ja kahdelle savivalokselle sekä kaksi pakettia muotoilusavea.

Koko: 43,5 x 19 cm
Valoksien koko: 11 x 16 cm
Valokuvan koko: 12 x 17 cm

BIECO VALOKUVA-/MUISTOKEHYS         KÄYTTÖOHJE

VAROITUS! Tämä tuote EI ole lelu! Käyttö ainoastaan aikuisen valvonnassa ja opastuksessa.
1. Avaa pakkaus ja poista kehys sekä muotoilumassapakkaus kuplamuovista.
Pidä kuplamuovipussi pois lasten ulottuvilta – tukehtumisvaara!
Laita muotoilumassan sisältävä pussipakkaus lämpimällä (30 – 40 C) vedellä täytettyyn kulhoon pehmentääksesi massaa. Tämä ei välttämättä ole tarpeellista – massa saattaa olla tarpeeksi pehmeää muotoiltavaksi sellaisenaan mikäli huoneenlämpö on riittävän korkea.

2. Ota muotoilumassa pois pussipakkauksestaan ja vaivaa massaa huolellisesti n. 5 – 10 minuutin ajan. Massan pitäisi nyt olla sopivan notkeaa ja valmista muotoiltavaksi; jos ei, niin lisää muutama pisara vettä.

3. Painele massa kehyksessä olevaan aukkoon, jossa ei ole lasia päällä. Tasoita sitten massan pinta joko kädelläsi, kulhon pohjalla tai lusikan taustalla. Pese sitten kätesi huolellisesti, jotta ylimääräiset massat irtoavat.

4. Aseta lapsesi käsi tai jalka (tai lemmikkisi tassu) kehykseen tasoitetun muotoilumassan päälle.
Paina sitten kättä/jalkaa/tassua muotoilumassaan n. 20 sekunnin ajan. Parantaaksesi painantajäljen lopputulosta, on suositeltavaa painaa eri alueita 20 sekunnin ajan; esimerkiksi painetaan ensin jalan/käden pohjaa/kämmenosaa n. 20 sekuntia ja sitten varpaiden/sormien puoliskoa toiset n. 20 sekuntia.

5. Pese sitten lapsesi jalka/käsi tai lemmikkisi tassu huolellisesti saippuavedellä poistaaksesi mahdolliset muotoilumassan jäämät.

6. Aseta sitten kehys tasaiselle alustalle vaakatasoon, ja anna muotoilumassan kuivua huolellisesti n. 3 päivän ajan. HUOM! Muotoilumassa kutistuu hieman kuivuessaan, joten ole varoivainen liikuttaessasi kehystä ja lisätessäsi esim. valokuvia kehyksen toiselle puolelle, ettei massavalos pääse putoamaan pois kehyksestä.

Jos haluat koristella kehystä, käytä tähän tarkoitukseen ainoastaan akryylipohjaisia maaleja!

VAROITUS! Muovipussi EI ole lelu! Tukehtumisvaaran välttämiseksi, säilytä muovipussit vauvojen ja lasten ulottumattomissa. Älä käytä pusseja kehdossa, sängyssä, vaunuissa tai leikkikehässä. Revi pussi ennen sen hävittämistä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.